Verzend- en leveringsbeleid

Levering en Bezorging

Uw bestelling wordt met zorg voor u klaargemaakt en geleverd in vacuüm verpakking welke wij in kratten bij u bezorgen. Deze kratten nemen wij weer retour. Uw bestelling kan de volgende werkdag thuisbezorgd worden indien u vóór 10.30 uur uw bestelling plaatst. Bestelt u na 10.30 uur dan kunt u uw bestelling 2 werkdagen later verwachten of op de dag dat u aangeeft bij de bestelling. Mocht u een gas-BBQ en/of BBQ-pan bij ons huren dan dient deze schoon te worden ingeleverd anders wordt er een bedrag van € 25,00 extra in rekening gebracht.

Wij leveren exclusief in het postcodegebied 7400 t/m 7699 en vanaf een bedrag van € 50,00. De bezorgkosten zijn € 4,95 en uw bestelling wordt thuisbezorgd door onze eigen bezorgers. Het tijdstip van levering zal tussen 9.00 en 17.00 uur zijn. In overleg met u wordt de schone gehuurde gas-BBQ en/of BBQ-pan met gasfles weer opgehaald.

Retour- en teruggavebeleid

Wij staan voor 100% tevredenheid. U krijgt bij ons daarom ook 100% garantie op uw bestelling. De producten op onze website zijn versproducten en kunnen daarom, wegens houdbaarheid, niet geretourneerd worden. Wanneer u toch niet tevreden bent over uw bestelling, horen wij dit graag van u. Wij vragen u dan een foto en omschrijving van uw klacht te mailen. Wij zullen uw mail dan zo snel mogelijk in behandeling nemen en zorgen voor een passende oplossing.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.