Gouden nieuws

Er zit een GOUDEN smaak aan onze ambachtelijke vleesproducten!!!

Tijdens de internationale slagersvakwedstrijden, georganiseerd door Stichting Slavakto en gehouden op 17-18-19 september in de jaarbeurs te Utrecht, zijn tien van onze ambachtelijke vleesproducten onderscheiden met een GOUDEN-oorkonde Dit vult ons met trots, het team heeft werkelijk een topprestatie geleverd!

De gespecialiseerde vakjury heeft zich bijzonder positief uitgesproken over smaak, kleur, consistentie, samentselling, geur en de vorm van onze producten. De hieronder vermelde producten hebben de daarbij strenge toetsing glansrijk doorstaan. De “GOUD” certificaten die wij hiervoor in ontvangst mochten nemen hebben stuk voor stuk een ere plaats gekregen in ons bedrijf.

De internationale “Slavakto” vakwedstrijden staan in onze branche bekend als kwalitatief hoogwaardig & uitdagend. Ons participatie jaar kende een ongekend groot aantal slagers & vleesspecialisten die deelnamen aan de wedstrijd. Mede doordat wij van Freriksen Vleesbedrijf continu bezig zijn met het innoveren, verbeteren en soms het bescheiden behouden van onze ambachtelijke topproducten, zijn wij dus ook trots op dit geweldige resultaat! Het is voor u, als klant of geïnteresseerde, van belang dat u zodoende gegarandeerd bent van een consistente topkwaliteit die u in huis haalt met onze ambachtelijke vleesproducten. Wij zullen in de toekomst fier blijven deelnemen aan deze onafhankelijke vakwedstrijden en over de kwaliteit die u van ons gewend bent blijven waken!

De met GOUD bekroonde producten zijn:

* Boerenbal
* Boerenbal in jus
* Bourgondische bal
* Borrelballen
* Spare-ribs gebraden
* Bourgondische grillham
* Rosbief gebraden
* Kalfsrosbief gebraden
* Fricandeau gebraden
* Procureurrollade gebraden

Wij hebben dit met plezier met u mede gedeeld en hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Erik-Jan Freriksen, en
Medewerkers Freriksen Vleesbedrijf