Freriksen Vleesbedrijf, uw partner in de Horeca.

U, als horeca-exploitant, wilt alleen de beste kwaliteit voor uw gasten in huis hebben. U hebt specifieke wensen om u te onderscheiden. U hoopt de klant met enige regelmaat te mogen ontvangen en hem elke keer weer versteld te doen staan of te verrassen met een rijke diversiteit aan overheerlijk bereid vlees. En de chef wil een product wat exact naar wens is en zich makkelijk laat bewerken en bereiden.

Als Freriksen Vleesbedrijf, Horeca specialist, kunnen wij volledig inspringen op al uw behoeftes en wensen, wij zijn graag uw partner met ons zogenoemde ‘Totaal Vleesassortiment’. Dat houdt in dat wij vers vlees, gevogelte & wild op maat leveren; het gewicht zoals U wilt, naturel, gekruid of gemarineerd zoals U wilt, gesneden zoals Ú het wilt! Naast dit ‘Totaal Vleesassortiment’ bieden wij tevens een compleet assortiment aan salades en sauzen.

Freriksen is de vleesspecialist als het gaat om lekker vers vlees en vleesproducten. Door ons strenge kwaliteitsproces, de strikte manier van inkoop en de vakbekwaamheid van onze medewerkers kunnen wij de beste kwaliteit voor een scherpe prijs garanderen. Wij willen alleen het beste bij u in de keuken!

Met onze vestiging in Almelo zijn wij uitstekend in staat om de horeca in Twente, Salland en de Achterhoek snel, efficiënt en correct van onze producten en diensten te voorzien. En met onze landelijke routes zijn alle hoeken van het land dichtbij.