Het profiel van Freriksen Vleesbedrijf.

Wij zijn een vleesbedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken en verwerken van vlees & vleesproducten voor professionals in de horeca, groothandel en ook particulieren. Daarnaast leveren wij zowel aan bedrijven als particulieren een compleet BBQ assortiment en vleespakketten als relatiegeschenken.

Freriksen is dé specialist als het gaat om lekker, vers, ambachtelijk vlees.

In 2001 is Erik-Jan Freriksen begonnen begonnen met zijn eigen vleesbedrijf. Liefde voor het vak, een duidelijke eigen visie, de ambachtelijke wijze van bereiding van vlees, vleeswaren en andere vleesproducten motiveerden hem in een klein pand te Nijverdal te starten voor zichzelf. Met een boven verwachting goede start en snelle groei als gevolg zijn wij voor meer ruimte en een centralere ligging in 2003 naar ons nieuwe en huidige pand in Almelo verhuisd. Dit pand voldoet volledig aan de huidige E.E.G. eisen en is voorzien van E.E.G. nr. 3164. Het pand is heden uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur, eigen productie lijnen en is bezet met een bekwaam, betrokken en toegewijd team. Onze vakbekwame medewerkers hebben zeer ruime kennis en ervaring op verschillende gebieden binnen de foodbranche.

De centrale ligging in Twente stelt ons in staat om klanten in Twente, Salland & de Achterhoek snel en efficiënt van dienst te zijn. Onze landelijke routes zorgen ervoor dat ook de rest van het land met gepaste snelheid te bedienen is, wij staan klaar voor alle hoeken van het land.

Dit alles resulteert in ambachtelijk verwerkte, kwalitatief hoogwaardige & innovatieve producten met de authentieke smaak van vroeger en de heerlijkste smaken van nu die voldoen aan uw wensen van deze tijd.