Assortiment

Totaal Vleesassortiment

Freriksen biedt een zogenaamd ‘totaal vleesassortiment’ en levert alle soorten vers vlees en vleesproducten. Naast dit verse vlees leveren wij ook wild en gevogelte. Onze vleesproducten worden op ambachtelijke wijze bereid of uiterst zorgvuldig geselecteerd als het gaat om bijvoorbeeld binnen- en buitenlandse specialiteiten.

Ons vers vlees komt niet alleen uit Nederland maar ook uit de rest van de wereld. Zo heeft u als klant slechts één leverancier nodig maar beschikt u wel over het lekkerste en verste vlees van de wereld.

De Ambachtelijke smaak van Freriksen.

Wij hebben nog echte ambachtelijke slagers in dienst. Mensen die hun vak verstaan en dit met liefde uitoefenen. Gestoeld op dit vakmanschap hebben wij de afgelopen jaren een geheel eigen lijn van vleesproducten ontwikkeld. Van gehaktproducten, spare-ribs, gegrilde beenham, saté, rosbief, rollade’s tot allerlei warm- en koudbuffet producten. Allemaal van de beste kwaliteit en met de heerlijke ambachtelijke smaak van vroeger.

Custom made

Omdat wij aan veel klanten binnen de horeca leveren, hebben wij door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om levering op maat. Wij stemmen van al onze vlees- en vleesproducten de maat, het gewicht, de verpakking en de levertijd geheel af op de behoeften, wensen en eisen van onze klanten.

Rundvlees

Varkensvlees

Kalfsvlees

Kip / Kalkoenvlees

Lamsvlees

Wild en gevogelte

Vleesproducten

Vleeswaren

Vleesschotels

BBQ