Kwaliteit

Absolute Kwaliteit & Hygiëne.
Wij maken gebruik van een onder streng toezicht ontwikkelde eigen kwaliteitsproces controle methode. Onder strikt & constant toezicht komen de volgende factoren aan bod: versheid, kleur, geur, smaak, malsheid & temperatuur.

Wij zijn een E.E.G. erken bedrijf met nummer 3164 en werken conform het H.A.C.C.P.-systeem. Continuïteit in kwaliteit en hygiëne zijn onder die normen gegarandeerd middels regelmatige controle.

Kwaliteitsproces
Ons kwaliteitsproces begint al bij de binnenkomst van onze grond- en hulpstoffen. Na deze uitvoerig en streng gecontroleerd te hebben worden zij zorgvuldig opgeslagen. Dit gebeurt in onze koelcel, vriescel of opslagruimte, waar de producten op de juiste temperatuur en onder de juiste omstandigheden verblijven tot ze verwerkt of verscheept kunnen worden.

Hierbij is continu toezicht van onze bekwame slagers. De producten worden op de juiste snelheid geacclimatiseerd en onder de juiste omstandigheden verwerkt. Het verse vlees heeft op deze manier voldoende tijd & gelegenheid om te rijpen.

Ook wordt er zorgvuldig vastgelegd wat de afkomst van onze producten is, eisen wij van onze leveranciers transparantie en leggen wij zelf onze werkzaamheden trouw vast, waardoor onze eindproducten volledig traceerbaar zijn.

Door dit alles kunnen wij met recht trots achter onze producten staan en de beste kwaliteit garanderen.

Hygiëne
Dat is bij ons vanzelfsprekend! Aangezien wij te maken hebben met verse en dervingsgevoelige producten is het niet meer dan logisch dat wij op dit gebied alle noodzakelijke maatregelen en voorziening treffen.

Wij bouwen verder op de strenge richtlijnen en eisen die de E.E.G. & H.A.C.C.P. certificering met zich mee brengen. Regelmatige controle van derden hoort daarbij maar ook dagelijks meerdere malen een schoonmaak uitvoeren én onze werkruimten regelmatig microbiologisch te laten onderzoeken.

Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om professionals uit horeca, groothandel of instellingen, onder de hoogste kwaliteits- & hygiëne-eisen, van onze producten en diensten te voorzien.